Wrappen geeft een magisch resultaat!

Het wrappen van meubels, keukens en voertuigen is een vak apart. De oorsprong van het wrappen van objecten kunnen we eigenlijk terughalen naar de standbouw. Een ontvangstbalie of een wand werd voor meerdere bedrijven en klanten gebruikt, uit kostenbesparing veelal. Voor een strak resultaat is spuiten natuurlijk ook een optie maar dit is naast dat het arbeidsintensief is dan ook direct een stuk duurder. 

Ondertussen zijn er veel producten van folies hun producten verder gaan doorontwikkelen en tegenwoordig zijn er krasvaste en fijn verwerkbare wrapfolies verkrijgbaar.

Bij Nenefa houden we alleen van kwaliteit en daarom gebruiken wij zeer speciale folies met het wrappen. Een auto of bakfiets wrappen vraagt om andere folie dan het wrappen van een keuken of uw interieur zoals een tafel. 

Wrappen geeft een magisch resultaat! Mits het onder de juiste condities wordt uitgevoerd. Gelukkig voor u is onze kwaliteit en vakkundigheid uitstekend getest door branche organisatie SI’BON en heeft Nenefa het keurmerk ontvangen voor professioneel binnen- en buitenreclame signingbedrijf.

Gedateerde objecten krijgen een tweede leven door wrapping. Uw keuken is wellicht nog in een prima staat en kan nog jaren mee maar de look en feel van de keuken staat u niet meer aan. U heeft de mogelijkheid om alle fronten te vervangen, deze kunt u bij verschillende leveranciers op maat laten maken en laten spuiten in een door u gewenste kleur. Maar in veel gevallen bent u dan nog niet klaar want de zijpanelen van uw keukenkasten zijn zichtbaar en in veel gevallen niet te demonteren. Een vakkundige schilder kan de keuken natuurlijk in zijn geheel voorzien van een vakkundige schilderbeurt waarbij hij gebruikt maakt van speciale krasvaste verf. Maar voor de gemiddelde keuken is er minimaal 3 dagen arbeid nodig. Het schuren en tussendoor schuren van de verflaag zorgt voor de nodige stof en overlast in uw huis. Daarnaast kunt u een aantal dagen geen gebruik maken van u keuken.

Wist u dat wij in bijna alle gevallen al een volledige keuken wrappen binnen 1 werkdag! Dat maakt het wrappen veel aantrekkellijker dan andere opties en dat vertaald zich natuurlijk ook terug in de prijs

U heeft een horecabedrijf en uw terrasmeubilair is nog in goede staat maar de looks passen niet meer bij uw uitstraling? Wist u dat wij ook uw terrastafels kunnen wrappen en uw stoelen kunnen voorzien van coating in de door u gewenste kleur? 

Of bent u op zoek naar een opvallende manier van autoreclame en wilt u graag onderscheidend zijn, niet dertien in een dozijn en dat de aandacht naar uw voertuig wordt getrokken? Kies dan voor een complete car wrap inclusief een opvallend design aangepast in uw huisstijl, uw wensen afgestemd op de lijnen van het voertuig! 

Kortom; wrappen is een zeer veelzijdig instrument voor zowel de zakelijke markt als de particuliere markt! 

Informeer gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden. Upload uw foto in onderstaand aanvraagformulier zodat wij u direct van een passend voorstel kunnen voorzien! Zo makkelijk kan het! 

Links: Voor wrappen > Rechts: Na wrappen

Click or drag a file to this area to upload.
Voeg uw alvast uw logo toe aan deze aanvraag!