Nenefa door SI'BON erkend als specialist in binnen- en buitenreclame

SI’BON verstrekt een kwaliteitslabel aan het signbedrijf waardoor de klant in de gelegenheid wordt gesteld het echte signbedrijf te onderscheiden van bedrijven die het met de kwaliteit niet zo nauw nemen.

Een door SI’BON erkend signbedrijf is een professionele partner voor reclame en decoratie.

Nenefa is er trots op het kwaliteitskeurmerk van SI’BON te mogen dragen! 

Na het succesvol doorlopen van de selectieprocedure heeft Nenefa B.V. te Zoetermeer van SI’BON, de branche organisatie voor binnen- en buitenreclame, het keurmerk Erkend Signbedrijf mogen ontvangen. Deze erkenning draagt bij aan de identiteit en herkenbaarheid van Nenefa binnen de branche. Als signbedrijf is Nenefa dan met recht een specialist in reclame en decoratie en sinds 1939 actief in deze branche.

Gevelreclame, lichtreclame, bord- of autoreclame, instore reclame en bewegwijzering; het erkende signbedrijf verzorgt het gehele traject van ontwerp tot en met de productie volledig in eigen beheer. 

Getoetst is of Nenefa uitsluitend werkt met kwalitatief goede materialen, moderne apparatuur en over gedegen opgeleid en vakbekwaam personeel beschikt. In dit geheel dient het keurmerk van SI’BON gezien te worden als kwaliteitsmerk voor opdrachtgevers en versterkt het de relatie tussen de klant en het signbedrijf.

‘Voor Nenefa betekent aansluiting bij SI’BON deel uitmaken van een organisatie. Wij houden elkaar onderling op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen’ aldus Jeroen Nagtegaal, eigenaar van Nenefa. ‘ We kunnen elkaar steun bieden bij het naar buiten treden en kunnen door samenwerking landelijk opereren. Maar niet alleen voor onszelf is deze certificering belangrijk juist ook voor onze opdrachtgevers;  zaken doen met een door SI’BON erkend signbedrijf garandeert u een vakkundig resultaat. En mocht er onverhoopt toch een geschil ontstaan, dan is het prettig voor u te weten dat SI’BON tussen opdrachtgever en signbedrijf zal bemiddelen.

Als opdrachtgever bent u ten alle tijde verzekert van de service en zekerheid die u mag verwachten van een gecertificeerd signbedrijf. Jeroen Nagtegaal, eigenaar maar ook actief meewerkend directeur van Nenefa is er van overtuigd dat bedrijven voorzien van de SI’BON erkenning de toekomst hebben. 

Meer weten over SI’BON? Bezoek gerust de website van SI’BON