Over ons

Nenefa – een afkorting van Nederlandse Neon Fabriek –  is gespecialiseerd in alle vormen van reclame die er mogelijk zijn. Huidige technieken en onze jarenlange ervaring leert ons dat niets zo veranderlijk is dan de wereld van Reclame.

Immers het doel van Reclame is natuurlijk Opvallen en Onderscheiden

Bij ons kunt u terecht voor opvallende en verlichte gevelreclame, wagenpark belettering, volledige carwrap, stoepborden, raambelettering maken wij uiteraard ook spandoeken, verzorgen wij drukwerk en ontwerpen wij huisstijlen. Sinds een aantal jaren is Nenefa ook gespecialiseerd in het verzorgen van interieur design zoals muur- en keukenwrapping.

Nenefa is een echt begrip in Zoetermeer, ons prachtige bedrijf bestaat namelijk al meer dan 70 jaar!  Al in 1939 verzorgde Nenefa Reclame in de omgeving van Zoetermeer en Den Haag. Nenefa is dan wel gevestigd in Zoetermeer, maar is actief in de gehele Benelux! 

De kernwaarden van Nenefa zijn: kwaliteit, deskundigheid en service. Wij maken vrijwel al onze producten zelf. Dat garandeert een goede kwaliteitscontrole. Onze deskundigheid bewaken wij door te putten uit onze jarenlange ervaring en door voortdurend in te spelen op de laatste innovaties.

Onder service verstaan wij: goed luisteren naar uw wensen en die wensen vertalen in een gedetailleerd voorstel waarbij wij  zorgen voor vlekkeloze montage en natuurlijk uitstekend onderhoud voor een lange levensduur. 

Dat onze werkwijze wordt gewaardeerd, blijkt uit onze trouwe klantenkring. Tot onze klantenkring behoren kleine eenmanszaken tot multinationals. 

Nenefa is een erkend signbedrijf door branche organisatie SI’BON, de organistatie voor binnen-en buitenreclame. Als erkend signbedrijf is Nenefa een specialist in reclame en decoratie.

Als erkend signbedrijf verzorgt Nenefa het gehele traject van ontwerp tot en met productie volledig in eigen beheer. Nenefa werkt uitsluitend met kwalitatief goede materialen, moderne apparatuur en beschikt over gedegen en vakbekwame medewerkers. 

Wat onze klanten het meest aan ons waarderen: onze expertise, flexibiliteit en onze klantvriendelijkheid.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust langs voor een kop koffie en maak kennis met onze expertise!

Wij zijn er voor iedereen en voor ieder budget! 

Om een beeld te krijgen van onze veelzijdigheid in expertise kunt u onze projecten vinden op onze pagina’s op Instagram en Linkedin. 

Mocht u vragen hebben of bent u opzoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via een van de buttons onderin. Ons team staat klaar om u te helpen uw reclame wensen te realiseren.