Erkend leerbedrijf


Bij Nenefa zijn wij van mening dat een goede opleiding aan de basis staat van een gedegen carriere. Hoe die carriere zich verder ontwikkeld dat ligt geheel aan de student.

Menig opleiding, zeker een beroepsopleiding geeft de student de mogelijkheid en verplichting om tijdens een stager ervaring en kennis op te doen.  We zien tegenwoordig dat er een schaarste is aan bedrijven die een stagiaire willen begeleiden. Het is natuurlijk ook niet niks, een stagiair kan naast dat het een welkome aanvulling is op de werkvloer natuurlijk ook de nodige begeleiding opeisen en daar moeten de bedrijven dan wel ruimte en tijd voor kunnen en willen maken. 

Gelukkig voor de studenten in de omgeving van Zoetermeer biedt Nenefa de mogelijkheid om je stage bij Nenefa te vervullen. 

Volg jij een opleiding tot grafisch vormgever?  Ben jij minimaal beschikbaar voor een stageperiode van 20 weken aaneengesloten en beschik je over een flinke dosis creativiteit?  Informeer dan naar de mogelijkheden voor een stage bij Nenefa!  Als alleskunner in de reclamewereld zijn onze klanten en opdrachten zeer divers! 

Nenefa is een erkend leerbedrijf en begeleid al enige jaren studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam.

Volg jij ergens anders je opleiding? Geen probleem natuurlijk, we bieden stage plaatsen aan op basis van beschikbaarheid en kunnen per jaar 2 stagaires een stage aanbieden. 

Wil jij graag stage lopen bij Nenefa? Stuur dan je motivatie en CV naar het algemene e-mail adres.