Offline marketing & Online marketing

Tegenwoordig kunnen we er niet meer op om heen, online marketing is niet meer weg te denken uit ons businessmodel maar laten we ook de offline marketing niet vergeten; direct mailing, adverenties, flyers, menukaarten, visitekaartjes en briefpapier zijn nog steeds noodzakelijk voor uw bedrijfsvoering. 

Voor online marketing wordt er vaak gebruik gemaakt van zogenaamde custom build graphics. Dat zijn feitelijk de afbeeldingen die bij het bericht geplaatst worden. Vaak worden in deze ondersteunende afbeeldingen het bedrijfslogo verwerkt, of een wervende tekst refererend aan het product of de dienst verwerkt. 

Voor een doorsnee ondernemer is dit toch wel vaak vergezocht. Naast het ondernemerschap, verkoper zijn, administrateur zijn en wellicht ook manager en inkoper wordt er ook opeens van u verwacht dat u ook deels grafisch vormgever bent. Natuurlijk wilt u ook graag online goed voor de dag komen maar u weet gewoon niet hoe. Een reclamebureau inhuren kan natuurlijk een optie zijn, om al uw marketing uit handen te geven aan experts maar hier zit natuurlijk ook een prijskaartje aan. Als dit nu niet binnen uw budget valt dan kunt u gerust een beroep doen op de grafisch vormgevers van Nenefa. 

Afgestuurd aan het grafisch lyceum in Rotterdam of zelfs studerende aan deze opleiding werken zij met veel plezier aan uw digitale of non-digitale uitingen! 

Denkt u er over om uw auto te laten beletteren? Of misschien een full wrap te geven? Ook hierin zijn onze grafisch vormgevers echte helden! 

Ontwerp op maat, doet u gerust een beroep op onze creatieve medewerkers. Ieder ontwerp is voor hen een feestje!