Doelgerichte bedrijfsreclame op maat

Voorbeeld van autobelettering  bakwagen Special pakket (prijs op aanvraag)

Reclame is een onderdeel van uw marketing. Door aandacht aan uw marketing en daardoor aan reclame te geven vertaald dit zich terug in enerzijds herkenbaarheid en anderzijds een groeiende omzet. Reclame is niets anders dan zichtbaar zijn voor de ontvanger.

Wie de ontvanger is, dat wordt bepaald door het soort reclame dat u kiest. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om bedrijfsreclame. Reclame is een algemeen begrip maar we kunnen de reclameproducten onderbrengen in verschillende rubrieken. Zo kennen we natuurlijk allemaal de gevelreclame; opvallen aan de frontzijde van uw bedrijfspand.

Autoreclame is een vorm van reclame die al eenvoudig is toe te passen door magneetstickers te gebruiken. 

Buitenreclame; onder buitenreclame verstaan wij bij Nenefa spandoeken, banners, vlaggen, banieren, stoepborden, sportveldborden. 

Maar een vorm van reclame is natuurlijk ook het welbekende visitekaartje, ook wel businesscard genoemd. In de loop der jaren heeft deze vorm van reclame de online opkomst overleefd. Bij een persoonlijke gesprek met een potentiele klant is het overhandigen van een visitekaartje echt een reclamemiddel. De ontvanger beoordeeld aan de hand van het kaartje enerzijds met wie het zaken doet. Een eerste indruk is erg belangrijk en daarom adviseren wij bij Nenefa om een opvallend visitekaartje te ontwikkelen. Een echte binnenkomer

Naast een visitekaartje is briefpapier net zo noodzakelijk om uw bedrijfsvoering vorm te kunnen geven. Een offerte, opdrachtbevestiging op briefpapier geeft een professionele indruk dan een opsomming per e-mail. Voor het opstellen van een factuur dient u te voldoen aan de wettelijke eisen waarbij het belangrijk is natuurlijk om uw bedrijfsgegevens te vermelden. 

Nenefa | One-Stop-Shopping als het gaat om alle vormen van reclame!  

    Voeg uw alvast uw logo toe aan deze aanvraag!