Visitekaartjes maken het verschil!

Maak indruk op je potentiële klant door een een goed ontworpen visitekaartje te overhandigen. Een visitekaartje ondersteunt uw complete voorkomen. Het is een toegevoegde waarde tijdens een persoonlijk gesprek.

Originele visitekaartjes vallen goed op tussen anderen. Ondanks dat we met z’n allen nog zo veel online contact hebben worden visitekaartjes nog steeds actief gebruikt. 

Waarbij we vroeger in de begindagen voornamelijk werkten met zwart/wit en 1 zijde bedrukking. liggend formaat rechthoekig is het tegenwoordig compleet anders.

Visitekaartjes enkel- of dubbelzijdig, gedrukt in full colour, staand, liggend, voorzien van een speciale finish of kiest u voor een aparte vorm dat uw bedrijf goed doet overkomen? Uw visitekaartje toont uw onderscheidend vermogen. Het biedt u zakelijke kansen.

Veel mensen denken wellicht dat het visitekaartje door het digitale tijdperk is verdrongen maar niets is minder waar. Door persoonlijk contact, het overhandigen van uw visitekaartje waarop uw expertise en contactgegevens staan vermeld maakt u een statement bij uw klant. Er ontstaat een betere band, er is meer openheid van zaken. Het straalt namelijk ook vertrouwen uit. 

Wel eens een zakelijke meeting gehad met iemand die geen visitekaartjes had? Heef u zaken gedaan met deze persoon? Velen van u zullen deze vraag met nee beantwoorden.

Het belang van een goed ontwerp is net zo belangrijk als de informatie. Ons team van experts ondersteund u graag in uw zoektocht naar de perfecte huisstijl, briefpapier en visitekaartjes op maat.