Preventie ondersteunende promotie voor COVID-19

Om de veiligheid rondom het COVID-19 virus voor uw bezoekers te garanderen is het belangrijk dat u hier heldere communicatie voor toepast. 

U kunt hiervoor denken aan om bij de entree een informatieve roll-up banner te plaatsen waarin u de welbekende richtlijnen duidelijk communiceert aan uw bezoek. Plaatst u daarbij direct een desinfectiestation zodat uw bezoek de mogelijkheid krijgt om de handen te desinfecteren, wel zo prettig als het daarna een aantal deuren zal openen voordat het op de plaats van bestemming is in uw kantoorpand. Een desinfectiestation is er in veel verschillende soorten, handbediening of voetbediening

Het bewegwijzeren van looproutes in uw pand om te zorgen dat de 1,5 meter afstand tussen bezoekers wordt gehanteerd kan in veel vormen. U kunt hiervoor kiezen om vloerstickers aan te brengen, er zijn ook speciale anti-slip vloerstickers verkrijgbaar om uw trap mee te voorzien. 

Deurbeleid stickers, preventieschermen met of zonder logo voor uw receptioniste of om tussen uw medewerkers te plaatsen, roll-up banners en muurposters laten duidelijk de richtlijnen zien en ondersteunen natuurlijk in de navigatie binnen uw kantoorpand.

Bij Nenefa kunt u terecht voor verschillende soorten preventie en promotie materiaal om uw medewerkers en uw bezoekers duidelijk te informeren over de te hanteren richtlijnen. Neem gerust contact op met ons team.  

    Voeg uw alvast uw logo toe aan deze aanvraag!