Plexieglas preventiescherm in uw huisstijl

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw medewerkers en uw bezoekers te beschermen tegen het COVID-19 virus. Een plexieglas preventiescherm zorgt ervoor dat er geen besmetting via de lucht kan plaats vinden. Eenvoudig te plaatsen op een bureau of ontvangstbalie

Een preventiescherm wordt ook wel een kuchscherm genoemd en werd voor de pandemie veelal gebruikt in de hotels en restaurants met name bij buffetten. 

Een transparante afscheiding zorgt voor meer hygiene en helpt mee het virus terug te dringen. Het is daarin veilig in het gebruik en licht in gewicht. 

Omdat het preventiescherm nu eenmaal niet moeders mooiste oplossing is kunt u het kuchschot wel wat sfeer geven door bijvoorbeeld uw logo in etched folie aan te brengen. Uitsparing voor het overhandigen van bijvoorbeeld sleutels, bezoekerspasjes is ook mogelijk. Plaatsing kan op 2 verschillende manieren: door middel van grondsteunen of als het mogelijk is, hangend door middel van een eenvoudige draagconstructie aan het plafond. 

Een representatief preventiemiddel besteld u gewoon bij Nenefa Ontwerp en realisatie geheel in eigen beheer en daardoor garanderen wij een snelle levertijd