Vloerstickers voor looproutes en preventie

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder; vloerstickers die een veilige looproute markeren. Waar we voorheen voornamelijk vloerstickers tegen kwamen bij de welbekende Zweedse fabrikant zien we nu veel vloerstickers in tal van bedrijven.

Vloerstickers zijn een duidelijke vorm van markering. Als we lopen kijken we niet continue naar de grond maar wel zijdelings, dit om ervoor te zorgen dat we nergens over kunnen struikelen bijvoorbeeld. Continue screenen wij in ons onderbewustzijn onze looproute.

Het toepassen van vloerstickers kan zijn door verschillende redenen. De belangrijkste op dit moment is in veel gevallen om een veilige looproute aan te geven binnen een gebouw. Een route waarbij er ruimte genoeg is tussen de bezoekers. Ook zien we veel vloerstickers terug in liften en trappenhuizen om de afstand tussen de bezoekers te markeren; hoeveel treden is voldoende afstand op mijn voorganger of hoeveel personen kunnen er op veilige afstand van een lift gebruik maken.

De vloerstickers van Nenefa zijn standaard voorzien van anti-slip zodat ze veilig zijn in het gebruik. Daarbij is het natuurlijk van belang dat ze wel tegen een stootje kunnen, niet vervagen wanneer de vloer vakkundig wordt gezogen en gedweild. Bij Nenefa weten ze na ruim 70 jaar ervaring in reclamemateriaal welke grondstof nu het meest geschikt is. 

Nog een groot voordeel is dat Nenefa veel in eigen productie produceert. Heeft u met spoed vloerstickers nodig? Dan bent u bij Nenefa aan het juiste adres! Kwalteit en snelle levering zijn onze speerpunten.