De menukaart bepaalt sfeer en kwaliteit

De menukaart is 1 van de belangrijkste onderdelen naast gastvriendelijkheid en hygiëne. De manier waarop de gast de menukaart ontvangt en de manier waarop de menukaart is samengesteld is een belangrijke succesfactor van uw restaurant. 

Uw gast ziet graag dat er aandacht aan besteed is, dat er geen plakkertjes over de prijzen zijn geplakt met daarop andere prijzen. Dat er geen gerechten zijn doorgekrast. Gasten wensen graag een nette menukaart te ontvangen. Versleten menukaarten zijn natuurlijk prima te gebruiken in saloons en all you can eat restaurants omdat het prima past bij het imago. 

De menukaart van uw restaurant kunt u vergelijken met een visitekaartje van een vertegenwoordiger. In een fractie van een seconde beoordeelt de ontvanger van de menukaart of het visitekaartje de kwaliteit en of het aan de verwachtingen zal voldoen.

Bij Nenefa hebben we ruime ervaring in het ontwikkelen van menukaarten. We hebben verschillende soorten menu’s op papier of ingebonden. In de vorm van een flyer of een afhaalmenukaart. Naast de verschillende afmetingen, keuzes in papierkwaliteit en drukwerk ondersteunen wij u graag bij de opmaak van de menukaart.