Raamstickers; multifunctioneel!


Raamstickers zijn er in vele soorten en maten. Door middel van bestickering op uw ramen kunt uw bedrijfsnaam gemakkelijk aan de buitenwereld laten zien. Hierdoor weten klanten of bezoekers direct of zij aan het juiste adres aanwezig zijn. Een voordeel van raamstickers is dat het ook de gewenste privacy kan geven. Is uw vergaderkamer aan de straatzijde? Dan is het prettig dat bezoekers niet direct naar binnen kunnen kijken en informatie kunnen zien die niet noodzakelijk is. Door raamstickers toe te passen genereert u aan de ene kant herkenbaarheid vanaf de straatzijde en profiteert u van minder zicht naar binnen. 

Het ontwerpen van een raamsticker kunnen wij ook voor u verzorgen. Hierbij houden wij rekening  met uw wensen en op welke manier u de ruimte gaat gebruiken. Is de ruimte gelegen in de volle zon? Dan adviseren wij speciale zonwerende folie te gebruiken in het ontwerp.

Wist u dat raambestickering ook in uw woning kunt toepassen? Denk bijvoorbeeld aan een zandstraal folie voor in uw badkamer of een raam gelegen aan de straatzijde waar veel verkeer langs komt. Door een subtiele raamsticker aan te brengen creert u net dat beetje extra privacy.

Click or drag a file to this area to upload.
Voeg uw alvast uw logo toe aan deze aanvraag!